Zakelijke profielfoto voor je website

maart 4, 2021

Een betrouwbare, toegankelijke uitstraling tonen aan potentiële klanten, lukt je niet enkel met een enthousiaste copywriter. Naast de ervaring en diensten die jij aanbiedt, is men nieuwsgierig wie het brein achter de onderneming is. Een zakelijke profielfoto geeft jou een gezicht en toont wat jij wil uitstralen naar toekomstige klanten of toekomstige werkgevers. In deze blogpost gaan we wat dieper in op zakelijke profielfoto’s voor ondernemingen, freelancers of als promotiemateriaal. Want als er tegenwoordig iets niet mag ontbreken aan jouw profiel of website, is het wel een zakelijke profielfoto.

Zakelijke profielfoto voor je website

Je zakelijke profielfoto kan voor verschillende groepen belangrijk zijn om up-to-date te houden. Of je nu freelancer bent en je eigen diensten of product verkoopt aan een andere partij, je eigen bedrijf een boost wil geven of dat je promotiemateriaal moet worden voorzien van actuele, doelbewuste foto’s? Een goede foto maakt het verschil en kan ervoor zorgen dat jouw klantenbestand op korte termijn wordt uitgebreid.

Om te beginnen met je webpagina. Je website is het uithangbord van je bedrijf. Jouw visitekaartje naar potentiële nieuwe klanten en misschien wel de belangrijkste informatievoorziening van jouw diensten. Om een voorsprong te hebben op je concurrenten binnen hetzelfde werkgebied, is het nodig om je te onderscheiden op persoonlijk vlak. Je wil immers de klant aanspreken en de klant neemt niet meer genoegen met een stockfoto of een niet te serieus te nemen icoontje. Laten zien wie jij en wie je medewerkers zijn is daarbij een belangrijk onderdeel van jouw nieuwe strategie.

Freelancers

Freelancen jouw manier van werken? Ook hier geldt; niet enkel degene met het beste werk krijgt de opdracht. De beste indruk, het beste gevoel speelt hier ook een belangrijke rol in. Ook is je werk nog zo uitmuntend, zonder een duidelijk profiel met krachtige zakelijke profielfoto kan de opdracht zo aan je voorbij gaan.  Gun je jezelf die professionele look en je zal merken dat jouw toekomstige klanten jou de opdracht gunnen. Dat garanderen wij je!

Promotiemateriaal

Je hoeft je zakelijke profielfoto’s niet enkel online te gebruiken. Wij adviseren ze ook te gebruiken voor promotiedoeleinden. Een flyer of papieren nieuwsbrief – het laat zien wie jij bent. Durf dat vooral te laten zien aan je potentiële klanten. Wij denken dan ook graag mee en leveren, indien gewenst, in een specifiek formaat jouw foto’s aan. Dit gebeurt logischerwijs zonder logo. Nieuwsgierig hoe het zit met rechten? In principe zijn alle foto’s die wij aanleveren rechtenvrij te gebruiken voor je profiel. Heb jij andere doeleinden met je foto’s? Laat het ons even weten en dan kijken we samen wat wij voor je kunnen betekenen.

Fotografie van nu

Al onze fotografen maken momenteel gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur om jouw zakelijke profielfoto’s te schieten.  Voorafgaand aan de fotoreportage stellen wij je op je gemak en kijken we samen naar hetgeen je wil uitstralen met je foto’s. Kledingadvies nodig? Ook hier helpen wij graag bij. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet past bij een open, betrouwbare houding. Gedurende de fotoreportage zullen wij je coachen zodat je niet zomaar een paar foto’s krijgt, maar je jezelf terugziet op een krachtige, zakelijke profielfoto.

Om jou te voorzien van de beste zakelijke profielfoto’s bieden wij vanuit onze studio in Haarlem diverse pakketten aan. Zo heb je al een complete fotoreportage voor zakelijke profielfoto’s vanaf 65 euro, wat jou na afloop 15 digitale bestanden oplevert. Na een lichte bewerking sturen wij deze vervolgens in een uploadbaar bestandstype jouw kant uit zodat jij je product kunt personaliseren. Is jouw locatie onderdeel van het product of jou zelf? Dan trekken wij graag met onze locatiestudio jouw kant uit. In een eigen setting leggen wij vast wat jij wil uitstralen. Bijkomend voordeel is dat, zeker wanneer je een drukke agenda hebt, dit tijdbesparend kan werken.

Op basis van je pakket kun je vooraf visagie & hairstyling bijboeken ter professionalisering van je fotoresultaat. Onze make-up artist verzorgt met veel aandacht jouw make-up en haar, zodat je websitebezoekers zien dat verzorgdheid past bij jouw onderneming. Dankzij het maskeren van jouw oneffenheden; ziet de klant enkel de beste versie van jou terugkeren op je zakelijke profielfoto.

Nieuwsgierig wat fotostudio EdoLand kan betekenen voor jouw zakelijke profielfoto’s? Neem gerust contact met ons op om samen naar de mogelijkheden te kijken.

SHARE THIS STORY
REACTIES
BREID UIT
VOEG EEN REACTIE TOE