Belang zakelijke profielfoto

maart 4, 2021

Om jezelf nog beter te presenteren aan een potentiële nieuwe klant of bedrijf óf als je gewoon wil werken aan de professionaliteit van je website – een goede zakelijke profielfoto kan net even het verschil maken. In deze blogpost leggen we je graag het belang van een goede zakelijke profielfoto uit.

LinkedIn profielfoto

Een medium dat de afgelopen jaren onmisbaar is geworden voor werkend Nederland. Of je nu zoekende bent op de banenmarkt of je Curriculum Vitae in papiervorm opstuurt – een foto is onmisbaar geworden. Een foto waar je toekomstige werkgever direct een indruk krijgt van jou als persoon. Met een vakantiefoto of die ene selfie in de woonkamer, ga je het echter niet redden met de moordende concurrentie op de banenmarkt. Hoe je zorgt dat die beoogde werkgever jou beter onthoudt, dan al die anderen? Een verzorgde, zakelijke profielfoto is een eerste stap in de juiste richting en wij gaan je daar bij helpen!

Fotostudio EdoLand kan je daarin indirect helpen aan een baan. Onze fotografen bespreken vooraf jouw wensen en de werksector waar je in actief bent of in zoekt. Als je je helemaal op je gemak voelt, zullen wij je aanwijzingen geven om samen tot de mooiste, professionele zakelijke profielfoto’s te komen. Wij verzekeren jou een open, natuurlijke profielfoto van hoogstaande kwaliteit waar de professionaliteit van afdruipt.  De werkgever kan niet meer om jou heen en ziet dat jij je sollicitatie erg serieus neemt. Kunnen wij jou al feliciteren met je nieuwe baan?

Zakelijke profielfotografie in het bedrijfsleven

Hoe vaak kom je het wel niet tegen. Denk je een betrouwbaar bedrijf gevonden te hebben om jouw zaken te regelen, zie je een schimmige, onduidelijke foto van de eigenaar terug bij de contactgegevens. Ben jij het gezicht van je eigen bedrijf en wil je overkomen zoals je bent en de waarden waar jij voor staat? Investeer dan in een goede zakelijke profielfoto.  Je kunt nog zo’n goede onderneming zijn, maar als de klant zich niet prettig of op zijn gemak voelt door jouw foto’s, heb je weinig aan je jarenlange werkervaring.

Wij weten hoe belangrijk het is om een oprechte, open uitstraling te hebben naar je klanten. Wij nemen dan ook uitgebreid de tijd voor jou en geven professioneel advies. Een goede zakelijke profielfoto zegt daarnaast iets over je persoonlijkheid en hetgeen je denkt te willen uitstralen. Identificatie, connectie en interactie – het is allemaal mogelijk met een krachtige, zakelijke profielfoto.

Medewerkersserie

Laat het ringsteken dit jaar achterwege en kom met de gehele afdeling zakelijke foto’s laten maken voor intranet, CV en LinkedIn! Een unieke ervaring met professionele doeleinden. Door in een keer al je medewerkers op de foto te zetten, krijg je eindelijk die continuïteit en professionalisering waar je al een tijdje naar op zoek was voor je website.

Geen harrewar met verschillende achtergronden of te donkere privéfoto’s van je medewerkers. In onze studio is ruimte voor groepen tot 20 personen. Wil jij de complete afdeling gelijktijdig laten fotograferen? Dan is het ook mogelijk voor ons om bij jullie op kantoor zakelijke profielfoto ’s te laten maken. Wij komen op een ochtend bij jullie langs en roepen om de beurt een medewerker onze locatiestudio in. Met een serie gelijke foto’s hoef je je als onderneming geen zorgen meer te maken over de uitstraling van je medewerkers op je webpagina.

Al onze zakelijke fotoshoots zijn daarnaast aan te vullen met zakelijke visagie & hairstyling. Mocht je een keertje iets te lang hebben doorgewerkt de avond van tevoren of zijn de dagelijkse beslommeringen je niet in de koude kleren gaan zitten, onze visagisten & hairstylisten zorgen ervoor dat de mooiste versie van jezelf terug te zien is op foto en jouw make-up perfect is afgesteld op de belichting die wij gebruiken.

Ben jij na het lezen van deze blogpost ervan overtuigd dat het tijd is voor nieuwe zakelijke profielfoto’s? Bekijk dan onze mogelijkheden! Voor vragen kun je ook altijd bij ons terecht via info@edoland.nl, of via ons telefoonnummer 023-2020808 (kantoortijden).

SHARE THIS STORY
REACTIES
BREID UIT
VOEG EEN REACTIE TOE