Persfoto voor artiesten

maart 4, 2021

Of je carrière nog in de kinderschoenen staat of dat je al jaren aan de weg timmert als succesvolle performer: een goede persfoto tekent jouw professionaliteit als artiest. Zeker in een tijd waar nieuws en foto’s online sneller verspreid worden dan offline, kan een goede artiestenfoto net even het verschil maken tussen een cd’tje of affiche bij de plaatselijke boekwinkel of een echte doorbraak.

Nieuwe portret- of persfoto

Het gros van de artiesten in Nederland en België ziet het maken van portret- en persfoto’s als een vervelende bijkomstigheid van het artiestenbestaan. Naast dat je zelf geen houding weet aan te geven op foto’s, wil je ook voorkomen dat je als een boer met kiespijn op je promotiemateriaal verschijnt. Wij zullen daardoor voor de shoot meerdere malen met elkaar contact hebben om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Wij combineren jullie wensen, jullie stijl met onze kwaliteiten om gezamenlijk tot een prachtig resultaat te komen. Artiesten zijn daardoor meer op hun gemak bij ons, wat is terug te zien op de persfoto’s.

Live fotografie

Je treedt regelmatig op in concertzalen, buurthuizen en plaatselijke theaters. Keer op keer geslaagde avonden, unieke ervaringen en uitzinnig publiek. Momenten die perfect als promotiemateriaal zouden dienen. Zouden ja. Helaas is die ene fotograaf die er is, hier niet voor jou, maar voor zijn eigen job. Om niet in een rechtenkwestie verzeild te raken, neem je maar genoegen met het feit dat er opnieuw geen goede foto’s van jouw act zijn. Jammer. Wij kunnen er voor zorgen dat die ene fotograaf, de jouwe is. Een fotograaf die vooraf doorneemt wat jij vastgelegd wil hebben. Een fotograaf die jou achteraf zonder problemen hoogwaardige foto’s aflevert.

Afgelopen jaren zijn wij werkzaam geweest op diverse evenementen waar wij de persfotografie verzorgden op professioneel niveau. Wij zijn graag aanwezig bij jouw concert om jou, je band of act zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Albumcover

De cover van je album is het eerste wat mensen te zien krijgen als ze jouw werk willen aanschaffen. Het is daardoor een belangrijk onderdeel van jouw marketingstrategie, want jouw beeltenis moet zich kunnen verkopen! Dit is een klus waar wij de tijd voor nemen. Wij helpen mee brainstormen voor een perfecte kadering en juiste styling. Onze stylisten zorgen er voor dat je op je mooist verschijnt voor het maken van je persfoto en onze ervaren artiestenfotograaf schiet jouw cover. Wij garanderen jou dat jouw identiteit en werk terug te zien zijn op je album.

Wil jij een professioneel beeld creëren? We denken graag met je mee om een geschikte locatie te vinden. Of dit nu op een toffe plek in jouw omgeving is of in onze veelzijdige studio – uiteindelijk krijg jij een albumcover die perfect aansluit bij jouw stijl.

Wil je meer informatie over onze artiestenpakketten en persfoto’s? Bekijk de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op via info@edoland.nl of 023- 2020 808.

SHARE THIS STORY
REACTIES
BREID UIT
VOEG EEN REACTIE TOE